Galakvällen "Enda vägen" blev en succé!


Vid halv sju ramlade de första gästerna in och klockan sju befann det sig omkring 300 personer inne på Brewhouse. Da Matteo bjöd på kenyanskt kaffe och till detta goda kakor ifrån Café Kardemumma. 


De afrikanska rytmerna lockade människor till scenen och showen var snart i full gång med Måns Zemlerlöw som konferencier. Hela programmet var en succé. Måns, Loreen, Moe, dansgruppen "Afro Feel" och trummisarna bjöd på fantastisk underhållning. 
Kasper Skarrie berättade om skolprojektet och Jonas Barman hade full koll på byggnationen! Måns informerade om vår sms-tjänst som fortfarande är aktuell, skicka "skola 50" till 72550 så skänker du 50 kronor till projektet.Paul Ndawi, ordförande för projektgruppen "Wayo Wayo", berättade om Global Relations i Kenya. Det visades en kort film om löparen Isaac Macharia när han berättar om sin tuffa uppväxt i Kibera.
Vi pratade även om hur man konkret kan bidra till material för skolan, vid intresse kontakta oss på: kiberaschool@globalrelations.nu

Under minglet efter showen såldes sjalar och smycken för fullt. Gästerna samlades vid informationsbordet och de verkade väldigt nöjda med vår insats. Det bjöds på jazzmusik och stämningen var på topp intill det sista minuterna!

        

         

Vi i projektgruppen vill tacka alla som bidragit till ett steg närmre starten av Global Secondary School och för en fantastisk galakväll. Vi kan avslöja att kvällen drog in kostnaden för tre nya klassrum! I november 2009 stod vi hjälplösa i Kibera med en dröm, en dröm om att förändra ödet för människorna vi mött, idag känner vi att drömmar kan gå i uppfyllelse.

Asante sana!


Stöd projektet. Bg 5432-2151. Ange "Skola" i meddelandefältet. Tack.

Välkommen på galakväll!

Vi vill önska er välkomna till vår gala imorgon kväll mellan 19-21 på Brewhouse, i Gårda, Göteborg. Galan kommer att innefatta presentation av verksamheten, artistuppträdande, afrikansk musik, mingel m.m.

Det bjuds på kaffe och kaka i ingången och möjlighet att köpa mat och dryck finns. Sjalar och dylikt finns till salu och intäkterna går oavkortat till projektet.

Missa inte detta!


Be the change that you want to see in the world!Till minne av dig
Är du kanske intresserad av att bidra till en lärobänk och stol, som döps till minne av dig? Eller varför inte en vattentank? Oavsett vad du väljer att bidra till kommer detta döpas till minne av dig för all framtid! (Nedan följer lista över alternativ).

- Klassrum 50 000 kr
- Köket 50 000 kr
- Toalett 5000 kr
- Vattentank 3000 kr
- Säng 400 kr
- Lärobänk och stol 100 kr

Månadssponsor
Du som känner att detta är ett projekt som verkligen bidrar till förändring och en ljusare framtid för barnen i Kenya, varför inte bli månadssponsor? Det innebär att du månatligen bidrar med ett överenskommet belopp och detta kan du enkelt göra med hjälp av autogiro (valt belopp går varje månad automatisk till projektets konto). Som månadssponsor kommer du kontinuerligt att få rapporter om projektets utveckling. Kontakta oss på 
kiberaschool@globalrelations.nu för mer information.

Sms-tjänst
Vill du göra det hela väldigt bekvämt och enkelt kan ni bidra genom vår sms-tjänst:
Skicka "skola 50" till 72 550 så skänker du 50 kronor till projektet! Vill du skänka mer än 50 kronor? Sätt in valfri summa på bg 5432-2151 (ange ”Skola” i meddelandefältet).


Alla bidrag går oavkortade till skolprojektet och alla inblandade arbetar helt ideellt.
Hjärtligt tack för ditt stöd!

Arbetet med galan är i full gång, vi ses på Brewhouse den 11/4 - nu på måndag alltså!Det börjar närma sig gala!


Nu är det en vecka till galakväll och arbetet är i full gång. Under kommande vecka besöker vi Brewhouse och arbetar vidare med reklam kring galan. Nytt för kvällen är att dansgruppen "Afro Feel" kommer att uppträda samt att Paul Ndavi, från gruppen Wayo Wayo i Kenya, berättar om Kibera och situationen för människorna som bor där. Det kommer att bli en fantastisk kväll och ett väldigt bra sätt för utomstående att lära känna skolprojektet!

Under veckan blev projektet uppmärksammat i både radio och TV och vi hoppas att detta bidrar till att fler människor engagerar sig!


http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2369&artikel=4427364

Sofie Olsson och Kasper Skarrie berättar om skolprojektet i Sveriges Radio.


http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_goteborg?title=lararstudenter_bygger_skola_i_kenya&videoid=1552306

TV4 uppmärksammar projektet i Lokala nyheter.

Här är hela gruppen som åkte ner till Kenya i november 2009 (Hells Gate).

Vi lyckades vända ledsamheten vi kände, när vi besökte slummen i Kibera, till agerande. Ett steg mot förändring och en ljusare framtid för eleverna på vår skola.


Stöd projektet. Bg 5432-2151. Ange "Skola" i meddelandefältet. Tack.

RSS 2.0