Galakvällen "Enda vägen" blev en succé!


Vid halv sju ramlade de första gästerna in och klockan sju befann det sig omkring 300 personer inne på Brewhouse. Da Matteo bjöd på kenyanskt kaffe och till detta goda kakor ifrån Café Kardemumma. 


De afrikanska rytmerna lockade människor till scenen och showen var snart i full gång med Måns Zemlerlöw som konferencier. Hela programmet var en succé. Måns, Loreen, Moe, dansgruppen "Afro Feel" och trummisarna bjöd på fantastisk underhållning. 
Kasper Skarrie berättade om skolprojektet och Jonas Barman hade full koll på byggnationen! Måns informerade om vår sms-tjänst som fortfarande är aktuell, skicka "skola 50" till 72550 så skänker du 50 kronor till projektet.Paul Ndawi, ordförande för projektgruppen "Wayo Wayo", berättade om Global Relations i Kenya. Det visades en kort film om löparen Isaac Macharia när han berättar om sin tuffa uppväxt i Kibera.
Vi pratade även om hur man konkret kan bidra till material för skolan, vid intresse kontakta oss på: kiberaschool@globalrelations.nu

Under minglet efter showen såldes sjalar och smycken för fullt. Gästerna samlades vid informationsbordet och de verkade väldigt nöjda med vår insats. Det bjöds på jazzmusik och stämningen var på topp intill det sista minuterna!

        

         

Vi i projektgruppen vill tacka alla som bidragit till ett steg närmre starten av Global Secondary School och för en fantastisk galakväll. Vi kan avslöja att kvällen drog in kostnaden för tre nya klassrum! I november 2009 stod vi hjälplösa i Kibera med en dröm, en dröm om att förändra ödet för människorna vi mött, idag känner vi att drömmar kan gå i uppfyllelse.

Asante sana!


Stöd projektet. Bg 5432-2151. Ange "Skola" i meddelandefältet. Tack.

Kommentarer
Postat av: Lisbeth Enochsson

Helt fantastisk gala! och vilken generositet under kvällen! Fina bilder här också =)

2011-04-13 @ 11:45:41
Postat av: sannalitens.blogg.se

Tack för din kommentar :) Tittar du på Eurovision ikväll? :)

2011-05-14 @ 16:55:13
URL: http://sannalitens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0