Galabiljetter på Ticnet idag!

Vi är en grupp lärarstudenter från Göteborgs Universitet som under olika terminer rest till Kenya för att göra praktik. Under våra besök i slumområdet mötte vi barn utan något större hopp om en framtid vi svenskar skulle säga var värd namnet. Hemlösa barn. Barn som saknar rent vatten. Barn som letar mat i sopbergen. HIV-smittade barn vars föräldrar inte har råd med mediciner. Men många av dem skulle kunna gå en ljusare framtid till mötes om de bara fick chansen att gå i skola. Många gör det visserligen redan idag, men de allra flesta har ingen möjlighet att fortsätta efter det åttonde skolåret. Det är här du kommer in i bilden. Hjälp oss att ge barnen utbildning och en framtid utanför slummen. Boka din biljett redan idag!

Galan kommer innefatta presentation av verksamheten, artistuppträdande, afrikansk musik, mingel m.m.  Flera artister kommer att uppträda under kvällen, men än så länge kan vi avslöja att ett av namnen är Måns Zemlerlöw som kommer vara gästartist. 

www.ticnet.se  0771-70 70 70  
Kostnad 250:- Åldersgräns 13 år. (alla intäkter går oavkortat till skolprojektet).


Stöd projektet. Bg 5432-2151. Ange "Skola" i meddelandefältet. Tack.


Kommentarer
Postat av: Julia

Hej!

Jag har skaffat biljett till galan och det ska bli jättekul! Snälla kan ni göra så att man får träffa Måns och ta kort med honom innan/efter? Skulle verkligen uppskattas!! :)

2011-03-22 @ 21:53:46
Postat av: Anonym

Hej Julia! Vad kul att du kommer på galan =) Vi har mingel i slutet av kvällen och då kan du nog få en liten pratstund med Måns, det tror jag går super!

2011-04-07 @ 23:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0